Aanvragen kan tot 10 december


 

Huisartsen(organisaties) die vanaf september 2019 een VS of PA willen opleiden kunnen tot 10 december 2018 een aanvraag indienen voor stimuleringssubsidie vanuit het project 'Versterking opleiding VS en PA Huisartsenzorg'. 

 

Aanmelden
Voor het indienen van een aanvraag dient u te voldoen aan een aantal randvoorwaarden zoals een eigen financiële bijdrage. De aanvraag wordt beoordeeld op verschillende criteria waaronder:

  • volledig ingevuld aanvraagformulier
  • projectplan
  • begroting

Lees voor het indienen eerst:

 

Download aanvraagformulier

 

 

Deadline

U kunt het aanvraagformulier samen met het projectplan vóór 10 december 2018 sturen naar: beoordelingscommissie@stichtingkoh.nl.

 

Hulpmiddelen
Voor het schrijven van het projectplan en het invullen van de aanvraag zijn hulpmiddelen beschikbaar:

Praktijkvoorbeelden

Onder aan deze pagina staan filmpjes die laten zien wat de VS en PA doen in een huisartsenpraktijk. Wilt u meer weten lees dan hoofdstuk 3 uit ons rapport over de VS en PA.

 

Opleidingsplaats reserveren

Reserveer tijdig een opleidingsplaats bij de hogeschool van uw voorkeur. Dat kunt u nu al doen. Ook als u nog geen kandidaat heeft of nog wacht op het besluit van de Beoordelingscommissie op de aanvraag. 

 

Beoordeling
Een onafhankelijke beoordelingscommissie beoordeelt of uw aanvraag voldoet aan de criteria. Bij een toekenning krijgt u ook bericht over de hoogte van het bedrag. Er is een beperkt budget beschikbaar. Hiermee worden zoveel mogelijk opleidingsplaatsen in Nederland gerealiseerd.

 

Aanvulling op huidige subsidieregeling
Deze stimuleringssubsidie is een aanvulling op de bestaande subsidieregeling van de hogeschool. De bedoeling is om huisartsen en -organisaties zo een extra impuls te geven om op te leiden. Meer informatie over de subsidieregeling van de hogeschool kunt u vinden op de websites van de scholen die de opleiding tot VS en PA aanbieden.

 

Vragen?
Wilt u meer informatie stuur een e-mail naar de beoordelingscommissie of bel 040 – 231 06 20.

In 5 stappen naar projectplan voor VS of PA

Wat schrijft u in een projectplan?

PA aan het werk

VS in actie