Bent u de nieuwe netwerkcoördinator?


 

Het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost-Brabant zoekt een enthousiaste coördinator voor 24 uur per week.

 

In deze veelzijdige functie draagt u bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van leven en sterven van patiënten in de palliatieve fase en hun naasten. 

 

Uw werkzaamheden
U weet als geen ander de verbinding te leggen tussen de deelnemende organisaties van het Netwerk. Dit doet u met enthousiasme, tact en inlevingsvermogen. Of u nu schakelt met bestuurders of professionals uit het werkveld, met uw passie voor palliatieve zorg bundelt u krachten. Als coördinator volgt u de ontwikkelingen binnen de palliatieve zorg op de voet en vertaalt u deze naar kansen en mogelijkheden voor het Netwerk. U initieert, adviseert, coördineert en voert verschillende netwerkactiviteiten uit in opdracht van de stuurgroep. U schrijft beleids-en jaarplannen, projectvoorstellen en verslagen. U bent volhardend, omdat u begrijpt dat resultaten van het beleid pas op middellange termijn zichtbaar zijn. U hebt een aansturende rol richting de secretaresse en medisch adviseur van het Netwerk.

 

Wij vragen

  • minimaal hbo werk- en denk niveau aangevuld met relevante kennis op het gebied van project- en verandermanagement
  • bij voorkeur relevante kennis op het gebied van (palliatieve) zorg
  • gevoel voor politieke verhoudingen en in staat tegengestelde belangen te bespreken en te overbruggen
  • iemand die in staat is partijen te verbinden en in beweging te krijgen
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als op schrift)
  • een overtuigende stijl van werken
  • een stevige persoonlijkheid met doorzettingsvermogen
  • een proactieve werkhouding en een hoge mate van zelfstandigheid
  • een flexibele opstelling ten aanzien van werktijden
  • in het bezit van een auto en rijbewijs

Wie zijn wij?

Het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost-Brabant is een samenwerkingsverband van negentien zorgaanbieders in de regio. Het doel van het netwerk is om de zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten zo goed mogelijk te organiseren, waarbij de eigenheid en identiteit van de netwerkdeelnemers voorop blijven staan. Nederland kent 65 netwerkregio's.

 

Het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost-Brabant is onder gebracht bij KOH (Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg). KOH organiseert nascholingen voor huisartsen en praktijkmedewerkers en helpt huisartsenorganisaties bij het implementeren van taakherschikking.

 

Wij bieden
Een uitdagende, zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's en netwerkpartners. KOH is uw werkgever en de werkplek is in Eindhoven. Uw aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, waarna verlenging mogelijk is. Salariëring (indicatie schaal 11) en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gezondheidscentra. 

 

Meer informatie
Bent u enthousiast maar hebt u nog vragen? Bel dan naar KOH, op telefoonnummer 040 - 231 06 20.

 

Is dit uw baan?
Uw brief en CV kunt u richten aan mevrouw Gea van Rijsbergen, secretaresse en sturen naar: g.vanrijsbergen@stichtingkoh.nl. De sluitingsdatum is 15 augustus 2018. De eerste gesprekken zijn op dinsdag 28 augustus 2018.