Opleiding tot LEAN-COACH


Datum:
n.o.t.k.
Tijdstip:
14.00 - 17.00 (Let op! Deze nascholing bestaat uit vier verschillende dagdelen.)
Locatie:
Eindhoven
Accreditatie:
9 punten voor DA, voor POH is aangevraagd bij NVvPO
Prijs:
€ 450,00
Inschrijven vóór:
z.s.m.

Je hebt, wellicht samen met de huisarts waar je voor werkt, de nascholing 'Met LEAN naar een optimale en efficiënte praktijkvoering' in 2013, 2014 of 2015 gevolgd. Wil je dit graag met je team concreet maken in de praktijk? Maar kom je niet veel verder dan je al was of lukt het niet om LEAN handen en voeten te geven in de praktijk? Volg dan de opleiding tot LEAN-Coach in de huisartsenpraktijk.

In drie dagdelen leiden twee LEAN-specialisten je op tot LEAN-COACH voor de eigen huisartsenpraktijk, met als afsluiting een bezoek aan de LEAN-huisartsenpraktijk in Deurne en uitreiking van een persoonlijk LEAN-COACH-certificaat.

Praktisch en direct zichtbaar
Er wordt uitgegaan van het principe ZIEN - LEREN - DOEN! Tijdens de opleiding en middels praktijkopdrachten wordt gewerkt met voorbeelden uit de eigen praktijksituatie. Je leert praktische vaardigheden die direct toepasbaar en zichtbaar zijn in de praktijk.

Wil je meer praktische informatie en wil je weten wat er van jou en de huisarts zoal verwacht wordt? Klik hier voor de praktische informatie en hiervoor toelichting op de diverse dagdelen.

 

Enthousiast geworden? Overleg met de huisarts en meld je aan.

 

Docenten
Margareth Heuveling, Consultant en Lean-specialist
Maud van Vlerken, verpleegkundig specialist en Lean-specialist