DA-Opleiding LEAN-COACH


Datum:
n.o.t.k.
Tijdstip:
14.00 - 17.00 uur (Let op! Deze nascholing bestaat uit vier dagdelen, data en tijdstippen zie onder.)
Locatie:
Stichting KOH, P.C. Hooftlaan 14, 5611 NV, Eindhoven
Accreditatie:
9 punten
Prijs:
€ 250,00
Inschrijven vóór:
z.s.m.

U heeft, wellicht samen met uw assistente, de nascholing "Met LEAN naar een optimale en efficiënte praktijkvoering" in 2013 of 2014 gevolgd. Wilt u dit graag concreet maken in uw praktijk? Meldt uw assistente aan voor de opleiding tot LEAN-COACH in de huisartsenpraktijk. In drie dagdelen leiden twee LEAN-specialisten uw assistente op tot LEAN-COACH voor de eigen huisartsenpraktijk, met als afsluiting een bezoek aan de LEAN-huisartsenpraktijk in Deurne en uitreiking van een persoonlijk
LEAN-COACH-certificaat.

 

Praktisch en direct zichtbaar
Er wordt uitgegaan van het principe ZIEN - LEREN - DOEN! Tijdens de opleiding en middels praktijkopdrachten wordt gewerkt met voorbeelden uit de eigen praktijksituatie. Uw assistente leert praktische vaardigheden die direct toepasbaar en zichtbaar zijn in de praktijk.

Wilt u meer praktische informatie en wilt u weten wat er van u en uw assistente zoal verwacht wordt? Klik hier voor de praktische informatie en hier voor toelichting op de diverse dagdelen.

 

Enthousiast geworden en uw assistente ook? U kunt uw assistente aanmelden door middel van het aanmeldformulier dat u hier kunt downloaden.

Data en tijdstippen
13 november van 14.00 – 17.00 uur
27 november van 18.00 – 21.00 uur
11 december van 14.00 – 17.00 uur
17 december 19.00 uur (praktijkbezoek)

 

Docenten
Margareth Heuveling, Consultant en Lean-specialist
Maud van Vlerken, verpleegkundig specialist en Lean-specialist