Met LEAN naar een optimale en efficiënte praktijkvoering


Datum:
n.o.t.k.
Tijdstip:
18.00 - 22.00 uur (Ontvangst vanaf 17.30 uur (met soep en broodjes))
Locatie:
Eindhoven
Accreditatie:
4 punten (voor huisartsen en assistenten)
Prijs:
€ 250,00 | Koppelprijs huisarts & doktersassistent
Inschrijven vóór:
z.s.m.

KOH organiseert een nascholing over de voordelen die, een volgens LEAN ingerichte praktijk(voering), de huisarts, POH, PA/VS en de assistente kan bieden.

 

U hoeft niet meer te zoeken naar papieren, spullen, gooit geen 'over de datum' voorraad meer weg, de onderlinge communicatie verbetert... Er komt meer rust in de praktijk, met meer tijd voor de patiënt en uzelf! Dit proces kan ook een goede opstap zijn voor de NHG-praktijkaccreditatie.

 

Huisarts en assistente zijn uitdrukkelijk als koppel uitgenodigd, omdat beiden een andere blik op de praktijkvoering hebben. Wanneer u samen zou besluiten uw praktijkvoering op deze manier efficiënter te maken, hebt u hier immers allebei een andere taak.

 

Welkom! De winst in tijd, geld en rust zij u gegund.

 

Docenten

Margareth Heuveling (Lean-specialist)
Ulrich Schultz (huisarts en Lean-specialist)
Maud van Vlerken, verpleegkundig specialist en Lean-specialist

 

  • Lean werken helpt u te richten op hoofdzaken in uw praktijkvoering: de principes richten zich op waarde toevoegende activiteiten en het reduceren van alle overige activiteiten.
  • Het gaat om procesverbetering als normaal onderdeel van ieders werk. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor het eigen handelen en krijgt daardoor meer uitdaging in het werk.
  • Lean werken gaat uit van de bestaande situatie waarin het goede behouden wordt en niet van het principe 'alles moet anders'.

 

Als u zich heeft aangemeld voor deze scholing wilt u dan de naam van de assistente die met u meekomt aan ons door geven via een e-mail aan a.bongaerts@stichtingkoh.nl.