Scholing Spreekuur Ondersteuning Huisarts (SOH)

09.30-16.30 uur (deze scholing bestaat uit vier dagen; 11 mei, 15 juni, 13 juli en 7 december 2021)
Gebouw Strijp-Z, Tilburgseweg-West 100, Eindhoven
30 punten (NVDA - CADD)
€ 2.350,00

In samenwerking met Leerpunt KOEL organiseert KOH voor u de scholing Spreekuur Ondersteuning Huisarts (SOH) in Eindhoven.

Als SOH neemt u de huisarts werk uit handen. U schat zelfstandig de situatie in en verleent semi-spoedeisende hulp. De huisarts heeft zo meer tijd voor complexere problematiek. De extra taken die u uitvoert dragen positief bij aan de kwaliteit van zorg en vergroten uw werkplezier.

Tijdens de scholing SOH:

• Vergroot u uw kennis over kleine kwalen
  • Leert u zelfstandig klein letsel en veelvoorkomende klachten af te handelen
  • Werkt u interactief en intensief aan praktijkvaardigheden

Studiebelasting:

• Twee bijeenkomsten van 6 uur  | 11 mei en 15 juni 2021
  • Eén bijeenkomst van 4 uur (theorie examen en een peer assessment lichamelijk onderzoek) | 13 juli 2021
  • Stageperiode van 6-9 maanden
  • Eén oefendagdeel praktijkexamen (3 uur) tijdens de stageperiode | 7 december 2021
  • Praktijkexamen op basis van open inschrijving (2 uur)
  • Zelfstudie 20-30 uur

Bent u benieuwd naar de dagindeling en de onderwerpen die aan bod komen tijdens de scholing? Kijk dan naar de uitgebreide informatie.

Resultaat:
Na het behalen van zowel het theorie- als praktijkcertificaat ontvangt de deelnemer het BIHP van de volledige scholing met een geldigheid van 2 jaar. Voor het behalen van het certificaat moeten alle onderdelen worden gevolgd. Om geregistreerd te blijven in het register BIHP (Stichting Bijzondere Handelingen in de Praktijk) dient u iedere 2 jaar 6 accreditatiepunten te behalen. Een deel van de punten (2) wordt behaald door het volgen van een verplicht Webinar. Daarnaast is er keuze uit verschillende modules die elk voor 4 punten geaccrediteerd zijn.

Intake
Na aanmelding neemt KOH contact met u op voor het plannen van een gratis intakegesprek met u en uw huisarts. U kunt ook zelf eerder een gratis intakegesprek aanvragen. Stuur daarvoor een e-mail naar p.moonemans@stichtingkoh.nl.

Corona maatregelen

Wij houden ons aan de actuele regels en maatregelen van het RIVM en verzoeken u om dit ook te doen. De locaties van onze bijeenkomsten zijn volgens de meest actuele normen aangepast. Zo kunt u op een veilige manier de scholing bijwonen.