Wagro café: Praktijkvoering, zo moeilijk is het niet!

18.15 - 21.15 uur (ontvangst met welkomstdrankje en warme maaltijd)
Gebouw Strijp-Z, Tilburgseweg-West 100, 5652 NP, Eindhoven
€ 60,00 | niet-LHV leden (LHV leden € 40,00 / aios € 40,00)

Wagro-café: Praktijkvoering, zo moelijk is het niet!

Hoe beoordeel je een praktijk: de 'serious game' helpt.

Speciaal voor waarnemend huisartsen, hidha's en aios'en (3de jaars) wordt het volgende Wagro café georganiseerd: een demo-avond van Profclass: serious game. Neem hier alvast een kijkje.

Profclass is een opleiding met de ambitie om huisartsen de extra stappen te laten zetten die daarvoor nodig zijn. Dit gebeurt onder andere met 'serious gaming': spelenderwijs oefenen met zaken zoals het beoordelen van een praktijk, praktijkfinanciering en van, personeelsmanagement.

Door het spelen van deze game leert u in een virtuele praktijk welke keuzes u bij de praktijkvoering kunt maken. Via ingebouwde feedback ziet u wat de consequenties van de gemaakte keuzes zijn.

Op deze avond geven we een demo van deze game onder begeleiding van Yvonne Guldemond. Voor deze demo dient u uw eigen laptop mee te nemen. Zorg voor een oplader of voldoende batterij.

Docent: Yvonne Guldemond, huisarts en programmaleider PROFclass