Ontdek de voordelen van een abonnement


 

Word abonnementhouder bij KOH en profiteer van:

  • Kortingen op nascholingen (online, fysiek of hybride)
  • Gratis deelname aan één Sandwichdag oftewel 6 gratis accreditatiepunten per kalenderjaar 
  • Registratie accreditatiepunten toetsgroeponderwijs in uw persoonlijk dossier

Kosten voor 2021: €380,-

Kosten voor 2022: €386,-

 

Meld u aan
Download het machtigingsformulier. Vul het formulier in en stuur dit per post of gescand per mail aan ons toe. Lees voor het aanmelden eerst onze voorwaarden.

 

Account
Vergeet niet om meteen een account aan te maken op onze website.

 

Waarom een abonnement of accreditatieservice?

Eens in de 5 jaar moet u zich laten herregistreren. Daarvoor moet u voldoen aan een aantal eisen. Een van de voorwaarden is dat u per 5 jaar 200 uur geaccrediteerde nascholing volgt. Ten minste 10 uur daarvan moet intercollegiale toetsing zijn onder begeleiding van een EKC.

 

Hebt u een aantal keren per jaar een fto- of dto bijeenkomst met uw collega's? Dan wilt u accreditatie voor deze bijeenkomsten. Dat kan alleen als de EKC aanwezig is. Na afloop moet de PAM het verslag van de bijeenkomst goedkeuren. Daarna kan de EKC de punten bijschrijven in het dossier van de deelnemers. Maar dat kost veel tijd.

 

De huisartsen in Zuidoost-Brabant hebben daarom in 2007 afgesproken dat KOH deze administratie overneemt van de EKC. Maar dat kunnen wij alleen als u een abonnement bij ons heeft of de accreditatieservice afneemt. U weet dan wel dat het goed gebeurt. En u kunt ons nog eens bellen als u punten 'kwijt' bent. Want ook die service bieden wij u.

 

Vanaf 1 januari 2018 bieden wij deze service ook aan aan verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde die deelnemen aan toetsgroepen in Zuidoost-Brabant. 

 

Wilt u geen abonnement? Misschien is dan de accreditatieservice iets voor u.