HaCa: Bedside Teaching 2016

Stichting KOH verzamelt in het regionaal overzicht alle activiteiten van (huisartsen)organisaties (zorggroepen, huisartsenposten, huisartsenkring, ziekenhuizen en Stichting KOH) voor de huisartsenpraktijk in Zuidoost Brabant. Met als doel om een centrale plaats te bieden aan geplande activiteiten, zodat rekening gehouden kan worden met elkaar voor wat betreft planning en inhoud. Naast (na)scholingen zijn hier ook ledenbijeenkomsten en algemene ledenvergaderingen te vinden. Geef geplande activiteiten aan ons door via info@stichtingkoh.nl ter verwerking in het regionaal overzicht. Door Stichting KOH geaccrediteerd aanbod wordt automatisch op het regionaal overzicht geplaatst, mits nog niet vermeld.