Onze tarieven en voorwaarden


 

Voor het verzorgen van uw aanvraag brengen wij per doelgroep een bedrag in rekening ongeacht de duur en aard van de scholing en het aantal deelnemers. Vraagt u accreditatie aan voor meerdere doelgroepen dan worden de bedragen opgeteld.

 

Tarieven per 1-1-2021

 

Huisarts

€ 360,- voor een nascholing die door derden is georganiseerd (maar niet de farmaceutische industrie).

 

De accreditatie is ook geldig voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten.

U kunt ook een gezamenlijke nascholing voor huisartsen en medisch specialisten laten accrediteren. Denk bijvoorbeeld aan een meerdaagse nascholing of klinische les. Belangrijk is dat de bijeenkomst is gebaseerd op samenwerking. 

 

Wist u dat wij ook accreditatiepunten toekennen aan medisch specialisten die een medische inhoudelijke nascholing voor huisartsen volgen? Deze punten tellen mee voor de herregistratie tot een maximum van 25% (10 punten) per jaar.

 

Een accreditatieaanvraag van of in opdracht van farmaceutische bedrijven nemen wij niet in behandeling. U kunt zich hier voor richten tot het College voor Accreditatie Cluster 1 (ABC1).

 

POH en praktijkverpleegkundige

De POH heeft twee beroepsorganisaties waar wij accreditatie bij kunnen aanvragen. U kunt kiezen voor één van de twee of voor beiden. 

€ 225,- NVvPO

€ 250,- V&VN

€ 400,- voor een aanvraag bij beide beroepsorganisaties

U kunt uw keuze aanvinken op het aanvraagformulier. Als u geen keuze maakt vragen wij accreditatie aan bij de NVvPO én de V&VN.

 

POH-GGZ en POH-GGZ-Jeugd

Voor de POH-GGZ en POH-GGZ-Jeugd kunnen wij accreditatie aanvragen bij drie beroepsorganisaties.

€ 230,- Landelijke Vereniging POH-GGZ

€ 225,- NVvPO

€ 250,- V&VN

Als u een aanvraag wilt doen bij twee organisaties dan kost dat € 400,-, voor drie betaalt u € 560-. U kunt uw keuze aanvinken op het aanvraagformulier. Als u geen keuze maakt vragen wij accreditatie aan bij drie organisaties.

 

Verpleegkundig specialist

€ 265,-

U kunt alleen accreditatie aanvragen als u in dezelfde aanvraag dat ook doet voor huisartsen of als de nascholing al is geaccrediteerd voor huisartsen. 

 

Physician assistant

€ 265,-

U kunt alleen accreditatie aanvragen als u in dezelfde aanvraag dat ook doet voor huisartsen of als de nascholing al is geaccrediteerd voor huisartsen. 

 

Doktersassistent

€ 335,-

 

Praktijkmanager

€ 335,-

 

Maatwerk bij vier of meer bijeenkomsten

Wilt u voor vier of meer feedback-, consultatie-, casuïstiekbijeenkomsten en/of voor klinische conferences accreditatie aanvragen? Dat kan in één aanvraag. Wij bieden dan een tarief op maat per doelgroep. Hierdoor maken we het voor u goedkoper en gemakkelijker. Interesse? Bel of mail ons.

 

Voorwaarden

  • De toegekende accreditatiepunten zijn één jaar geldig. Dit geldt vanaf de datum van de eerste bijeenkomst.
  • Accreditatie voor feedback-, consultatie- of casuïstiekbijeenkomsten of klinische conferences zijn geldig voor een kalenderjaar.
  • Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% BTW.
  • KOH indexeert de tarieven ieder jaar aan de hand van de CPI van het CBS.
  • De aanvrager is verplicht om te betalen, ongeacht of de scholing wel of niet plaats vindt.
  • Afwijzing van een accreditatieaanvraag geeft geen recht op teruggave van de kosten.